Tiktoker Sidney Raskind: Evo kako na pravilan način koristiti čekić
Screenshoot/Sidney Raskind

Tiktoker Sidney Raskind: Evo kako na pravilan način koristiti čekić

Čekić je jedan od najjednostavnijih stavki u vašem kompletu alata, ali jeste li znali da ga vjerojatno koristite pogrešno?

To je tvrdnja koju je iznio jedan od DIY entuzijasta, koji je pronašao još lakši način da bez problema zabijete čavao bez da pri tome ozlijedite svoj palac.

Sidney Raskind (34) na TikToku je podijelio viralni video u kojem je rekao da možete koristiti stražnji dio čekića kako biste zabili čavao, bez da pod rizik dovedete svoje prste, saznajemo prema portalu Mirror.

U svom videu – koji ima preko 19 milijuna pregleda – Sidney stavlja čavao u kandžu čekića i udara u zid, ostavljajući čavao savršeno zaglavljen na mjestu.

Rekao je: “Nisam mogao vjerovati koliko je dobro funkcioniralo. Proveo sam toliko godina svog života pokušavajući udariti čekićem po čavlu i uvijek bih ozlijedio prste.“

No, u komentarima su naveli kako je trik koristan samo ako ne trebate zabiti čavao na vrlo specifičnom mjestu jer ne možete biti toliko precizni kad zamahnete čekićem kao kad biste čavao držali samo na jednom mjestu. Ipak, dobro je znati ovaj zanimljiv trik jer tko znat kad će vam možda zatrebati.

@sidneyraz a lifetime of pain in my thumbs realized #todayilearned #tipsandtricks #lifehack #diy ♬ original sound – sidneyraz