Kći Sofije Coppole postala viralna pokušavajući unajmiti helikopter tatinom kreditnom karticom
Shutterstock

Kći Sofije Coppole postala viralna pokušavajući unajmiti helikopter tatinom kreditnom karticom

Osveta je jelo koje se najbolje poslužuje hladno, ili možda kao tjestenina s umakom od votke kod kćeri Sofije Coppole.

Redateljica “Izgubljenih u prijevodu”, Sofija Coppola nenamjerno je postala viralna preko svoje 16-godišnje kćeri Romy, koja je na lukav otkrila nečuveni razlog zbog kojeg je kažnjena želeći se tako osvetiti svojim roditeljima, saznajemo prema Fox News.

“Napravite sa mnom tjesteninu s umakom od votke”, rekla je Romy u TikToku koji je sad već izbrisan.

“Kažnjena sam jer sam pokušala unajmiti helikopter od New Yorka do Marylanda tatinom kreditnom karticom, a samo sam željela večerati sa svojom prijateljicom.”

Romyin otac je Thomas Mars iz pop benda Phoenix. On i Sofia Coppola u braku su od 2011. godine i imaju dvije kćeri.

“Ne znam razliku između češnjaka i luka i morala sam guglati kako bih saznala razliku”, priznala je Romy. “Baš mi je sad neugodno”, rekla je prije nego što se nasmiješila u kameru, držeći u ruci veliki kuharski nož.

“Također, budući da sam već kažnjena, ovo radim samo zato što je najveće pravilo mojih roditelja da ne smijem imati nikakve javne račune na društvenim mrežama. Evo zašto”, rekla je, odmah podigavši Nagrada Grammy, prekrivajući prstom ime dobitnika da ne odaje identitet svog roditelja.

“To je zato što ne žele da budem nepotističko dijete. Ali TikTok me neće učiniti poznatom pa to zapravo nije ni važno”, ironično je dodala.

Uvijek popularan narativ “nepo baby” raširen je Hollywoodom, opisujući potomke uspješnih umjetnika, često u industriji zabave.

Približavajući se posljednjoj sceni, Romy je kameri predstavila dečka svoje dadilje, Arija, koji je mazio zlatnog retrivera.

“Ovo je Ari, dečko moje dadilje, jer moji roditelji nikad nisu kod kuće, pa su ovo moji zamjenski roditelji”, rekla je sarkastično.

“Dobro, sada samo čekam da se Ari vrati s mojim sastojcima i vidjet ćemo vas u drugom dijelu gdje ja zapravo pravim tjesteninu”, rekla je svojim pratiteljima.

Drugi dio nije došao jer je objava na TikToku ubrzo izbrisana. Prije uklanjanja, korisnici na TikToku su u komentarima nagađali tko bi mogli biti slavni roditelji djevojčice, sve dok je nekoliko korisnika nije prepoznalo kao Coppolinu kćer.

Iako slavni roditelji nisu odmah odgovorili na zahtjev Fox News Digitala za komentar, predstavnik Coppole za Fox News Digital je rekao da “nemaju komentara ni informacija za podijeliti”.