Čudni su putevi ljubavi: Par se zaljubio nakon čak 40 godina susjedstva
Shutterstock

Čudni su putevi ljubavi: Par se zaljubio nakon 40 godina susjedstva

Nakon što su se upoznali na aplikaciji Nextdoor, zaljubili su se unatoč tome što su susjedi već 40 godina i nikada jedno drugo nisu primijetili. Neočekivano su se susreli u spomenutoj aplikaciji gdje susjedi mogu prodavati i jedni od drugih kupovati, planirati susrete i dijeliti lokalne informacije.

S obzirom na to da je želio naići na povoljne cijene Chris Place (44) se prijavio na lokalnu uslugu društvenog umrežavanja, ali srce mu je ubrzo zaigralo kad je ugledao Michelle Tooby (42), saznajemo prema portalu Mirror.

Poslao je pozdrav i vrlo brzo dobio povratnu informaciju, a nakon dva tjedna čavrljanja preko interneta otišli su na spoj i shvatili da, iako se nikad nisu upoznali, imaju puno toga zajedničkog.

Par iz Mansfielda u Nottinghamshireu ludo se zaljubio i sada zajedno provode vrijeme. Otkrili su da imaju mnogo zajedničkih hobija kao što su izlasci, vožnja i vrtlarstvo, a otkrili su i da žive udaljeni ne više od deset minuta hoda.

Chrisova kći Kya (22) i Michellein sin (20), kao i kći Lexi (14), godinama su išli u iste škole te su se međusobno znali iz viđenja.

Ljubav svoj put pronalazi na čudne i zanimljive načine.