Kaufland nastavlja svoju suradnju s fakultetima
2153687723

Kaufland nastavlja svoju suradnju s fakultetima

Kaufland usko surađuje s fakultetima diljem Hrvatske, a jedan od partnera je i Ekonomski fakultet u Zagrebu kojemu je ovaj trgovački lanac već 2018. godine uredio zonu za odmor i opuštanje. Kako bi studenti u poticajnom i što ugodnijem okruženju stjecali nova znanja, Kaufland je dodatno preuredio dvoranu na EFZG-u koja je bila svečano otvorena 10. studenog 2022. godine. Kroz suradnju s fakultetima diljem Hrvatske Kaufland organizira razna predavanja za studente sa željom da im omogući doticaj s iskustvima iz poslovanja ovog trgovačkog lanca koja mogu čuti iz prve ruke od članova Uprave i menadžmenta tima.

Kaufland

Sudjelujući u ovakvim događanjima, Kaufland se pridružuje nastojanju da se u Hrvatskoj povežu poslovni i obrazovni sektor. Ulazne pozicije posebno su zanimljive mladima koji izlaze iz obrazovnog sustava i kreću u potragu za prvim zaposlenjem. Kaufland tako mladima pruža perspektivu za početak i razvoj karijere, kako u Hrvatskoj, tako i u nekoj od ukupno 8 zemalja u kojima ova grupacija posluje. Među mladima je posebno popularan Trainee program koji je također bio predstavljen okupljenim studentima.

„Ponosni smo što mladima možemo pružiti perspektivu za početak i razvoj karijere. Kroz naš Trainee program studentima po završetku fakulteta nudimo jednogodišnju plaćenu praksu uz stručno mentorstvo naših menadžera te mogućnost nastavka karijere po završetku programa“, izjavila je povodom svečanog otvorenja dvorane Dunja Firšt, direktorica Ljudskih resursa u Kauflandu, doznajemo prema jutarnji.hr.

Uz članove Kauflanda, otvorenju su prisustvovali predstavnici Dekanata fakulteta, dekanica izv.prof.dr.sc. Sanja Sever Mališ te prodekan za poslovanje i infrastrukturu, izv. prof.dr.sc. Zoran Wittine.