Studenti spašavali svoje živote: Muškarac ubio troje i ranio petero ljudi
Shutterstock

(VIDEO) Studenti spašavali svoje živote: Muškarac ubio troje i ranio petero ljudi

Najmanje tri osobe su ubijene, a pet je ozlijeđeno nakon što je naoružani napadač pucao u kampusu Sveučilišta države Michigan u ponedjeljak navečer, priopćila je policija, koja je kasnije javila da je osumnjičenik preminuo od rana koje si je sam nanio vatrenim oružjem.

Privremeni zamjenik šefa sveučilišne policije Chris Rozman rekao je da je do pucnjave u kampusu Sveučilišta države Michigan došlo na dvije lokacije, na obje je bilo žrtava, a najmanje pet osoba je ozlijeđeno, saznajemo prema portalu Dnevnik.hr.

Osumnjičenik, isprva opisan kao niski muškarac s maskom, zadnji put je viđen kako pješice bježi iz jedne od zgrada sveučilišta. Policija je kasnije javila kako je osumnjičeni muškarac preminuo od rana koje si je sam nanio vatrenim oružjem.

Michigan State University javna je visokoškolska ustanova u čijem se kampusu nalazi 50.000 studenata i nalazi se u East Lansingu, sveučilišnom gradu koji se nalazi u blizini glavnoga grada države Michigan Lansinga i oko 140 kilometara sjeverozapadno od Detroita.