Foto: Shutterstock

Splitski studenti ocjenjivanjem kvalitete obroka u menzi mogu osvojiti vrijedne nagrade

Studentski centar u Splitu tradicionalno i ove godine organizira nagradnu igru „Ocijeni spizu i nagrada je blizu“, kojom potiče studente da nakon posjete studentski restoranima ostave komentar, kritiku ili pohvalu na pojedeni obrok.

Nagradna igra započela je 1.veljače i traje sve do 30. svibnja 2023, a studenti hranu ocjenjuju preko mobilne aplikacije UNISpoT i nagrađuju se tri kategorije: najaktivniji ocjenjivač, najkorisniji ocjenjivač i račun s najviše različitih proizvoda.

Foto: UNISpoT

U nagradnoj igri možete osvojiti: novi električni bicikl u vrijednosti od 2.300 eura, pametni mobitel u vrijednosti od 800 eura, laptop u vrijednosti od 600 eura, bežične slušalice, pametni sat ili paket ulaznica za „Ultra Europe festival“ koji se održava tradicionalno u srpnju u Splitu. 

Svi su na dobitku

U ovoj nagradnoj igri svi su na dobitku, i studenti i Studentski centar u Splitu, kao organizator nagradnog natječaja. Splitski studenti mogu osvojiti bogate nagrade u vrijednosti više od 5.000 eura, a Studentski centar na taj način prima direktnu povratnu informaciju o kvaliteti hrane u restoranima studentske prehrane u gradu.

UniSpot