Rektorica Vican nagradila najbolje studente i zaposlenike Sveučilišta u Zadru
Shutterstock

Rektorica Vican nagradila najbolje studente i zaposlenike Sveučilišta u Zadru

Dodjelom nagrada rektorice studentima i zaposlenicima za postignuća u 2022. godini, danas je na Sveučilištu u Zadru nastavljena proslava 21. Dies academicus. Svima koji su se u prošloj godini istaknuli u svom studentskom, znanstvenom i stručnom radu, kao i u izvannastavnim aktivnostima, nagrade je dodijelila rektorica Sveučilišta u Zadru prof. dr. sc. Dijana Vican.

Svi oni koji su dobili nagradu, kao i drugi koji svoje vlastite potencijale stavljaju pred nove izazove, postaju ispunjeniji i bolji, naglasila je u svom govoru, saznajemo prema portalu Novi radio.hr.

– Činite to s ljubavlju koju svi vide jer se ta ljubav ne može sakriti. Želim vam da zadržite tu motivaciju, da jačate svoju vjeru u sebe i da je gradite oko sebe, podupirući druge da se ne iscrpljujete u traženju razloga kad se nešto ne može, nego u traženju razloga da se hoće i može bolje. Našoj sveučilišnoj zajednici ste ponos i radost. Želim vam da ustrajete u svojoj predanosti radu, rekla je rektorica.

Uime studenata rektorici je na nagradama zahvalila studentica povijesti Ivana Protrka.

– Hvala Vam što ste prepoznali naš trud i angažman . Naše sveučilište sa svojim djelatnicima daje primjer nama studentima i uči nas da jedino upornošću i požrtvovnošću možemo ostvariti uspjeh. Vjerujem da će ova nagrada svima nama, našim prijateljima, obiteljima i profesorima, biti poticaj za daljnji rad, rekla je Protrka.

Nagrađeni studenti i sportaši: Ivana Protrka, Mateja Šušić, Tajna Zorica, Natalija Križanec, Arijana Ergović, Luna Kunecki, Marija Gulam, Nola Raguž, Mauro Jurac, Ana Šalov, Bruno Martić, ženska badminton ekipa, muška košarkaška ekipa, muška odbojkaška ekipa, Josip Milković, Vesna Bogdanović , Roko Marčina, Akademski zbor Sveučilišta u Zadru, Dora Štublin, Antonela Čelan i Ilija Žamić.

Nagrađeni djelatnici: doc. dr. sc. don Zdenko Dundović, Ivana Morić Filipović, Damir Jelić i Studentsko savjetovalište Sveučilišta u Zadru.