Foto: Screenshot

Kakav urnebes: Morali su nositi “maske protiv varanja” tijekom ispita

Svi smo mi u školi ili na fakultetu barem jednom pokušali varati, odnosno prepisivati od svojih kolega ili jednostavno kreirati šalabahter. Ponekad su ispiti jednostavno preteški, a vremena za učenje je premalo pa moramo potražiti neke druge solucije kako ih proći. Međutim, profesori su toga svjesni i sve su spretniji u svom “lovu” na studente koji domišljato pokušavaju prepisivati.

Spretnost je zapravo preslaba riječ za profesoricu s Filipina koja je svoje studente natjerala da nose “maske protiv varanja” koje će im onemogućiti poglede sa strane kako bi prepisivali. Što je još smješnije, profesorica je dozvolila da svatko dizajnira svoju masku, tako da je rezultat svega bio pogled na urnebesnu učionicu, prepunu šarenih i domišljatih maski. Pogledajte kako je to izgledalo:

Ući u ovu učionicu definitivno bi bio doživljaj, a ako se ikada i na vašem satu netko od profesora sjeti ovoga, možda baš u videu pronađete ideje kako kreirati svoju masku, kapu, šešir i slično. Možete tako pokušati iskoristiti motociklističku kacigu, kutiju od cipela, pa čak i kartone za jaja poput učenika koje možemo vidjeti.

Bilo kako bilo, bez sumnje bi vaša učionica u vrlo kratkom roku postala viralna, baš kao i ovaj video.